13.15
Vanochtend om 06.30 was Demi al wakker. Ze is tot 07.00 op haar eigen kamer blijven liggen, maar slapen deed ze niet meer en ik dus automatisch ook niet meer omdat ze om de 5 minuten vroeg of het al tijd was om naar mijn bed te mogen kruipen. Dat viel even vies tegen, zeker omdat Mike van 00.15 tot 01.15 wakker was omdat hij 3 keer naar de toilet moest en flink aan de diaree zat. Aangezien hij nog steeds met z'n arm in het gips zit moest ik er telkens uit om zijn bouwvakkerskontje (klik hier) te poetsen. Ja, toen was ik klaarwakker en heb tot 02.00 TV liggen kijken.
Gelukkig was ik gisterenavond om 22.15 gaan slapen dus had ik toch nog 2 + 4,5 uur = 6,5 uur totaal geslapen.
 
De kinderen zijn zojuist weer naar school gebracht. Om 13.00 begint de school immers weer.

Om er zeker van te zijn dat Peetje met haar tantes is vertrokken richting MaleisiŽ heb ik even gekeken op de site van Schiphol; www.schiphol.nl.
Terug te vinden was dat er met slechts een vertraging van 11 minuten was opgestegen. Het is een lange reis voor de dames dus het is fijn dat zij niet ook nog eens met een vertraging van enkele uren hebben te kampen. Voor mij een geruststelling, want ik leef toch mee met mijn lieve vrouwtje !
 


 

Natuurlijk was ik benieuwd of deze vlucht ook al een geplande aankomsttijd zou hebben in Kuala Lumpur. De reisformulieren hadden een aangegeven (lokale) tijd van 06.55 maar ik wilde toch wel eens weten wat er nu volgens de vliegmaatschappij werd afgegeven. Je zou verwachten dat dat nu 11 minuten later, dus 07.06 zou moeten zijn.
Het is daar volgens mij ongeveer 7 uur later dus zouden ze daar omstreeks middernacht Nederlandse tijd landen.
Ik ben gaan googlen en kwam al snel uit op de site http://www.klia.com.my.
Helaas was daar op het tijdstip van het maken van deze pagina (13.50) nog geen melding over de vlucht te vinden zoals je hieronder kunt zien want vlucht MH17 heeft "No matching record".
 


 

Aangezien de kinderen om 15.00 weer uit school moeten worden opgehaald moet ik nu stoppen met het maken van deze site omdat ik voor die tijd nog wat boodschappen moet gaan doen. Sinterklaas moet morgenochtend immers ook nog de schoenen vullen van de kinderen dus misschien kom ik die dan in de supermarkt nog tegen. Petra was het in ieder geval vergeten ;-(
 
15.10
Zo, de boodschappen zijn gedaan en ik heb m'n eerste keer al voor niets aan school gestaan.
De school blijkt namelijk niet om 15.00 maar om 15.30 uit te zijn.
Dat geeft me weer wel wat tijd om dit stukje toe te voegen aan de website.
Zoals je ziet staat er (nog) GEEN bier op de bon, wel wat gezonde yakultjes.** Klik op bon om te vergroten **

16.00
De kinderen zijn weer opgehaald van school. Demi is boven aan het spelen met klasgenootje Dennis en Mike is buiten spelen met Michael.
Ik ga nog wat zakelijke mails beantwoorden en dan zet ik de computer uit. Ik moet immers wel zorgen dag het eten om 17.30 klaar is.
Ik heb nogmaals de verwachte aankomsttijd op de site van Kuala Lumpur proberen op te zoeken maar kan het nog niet vinden.
Ik heb nog even gechecked wat het tijdverschil met Kuala Lumpur en Roosendaal is en dat is inderdaad 7 uur zoals je in onderstaande plaatjes kunt zien.
 
   
Als de verwachte aankomsttijd daar dus rond 07.00 zal zijn dan is het hier rond middernacht. Dat houdt dus in dat de vlucht ongeveer 12 uur duurt van Amsterdam naar Kuala Lumpur.
 
17.55
Het eten staat nu op. Over 10 minutendan kunnen we soep met stokbrood eten.
De kinderen hadden daar zin in en ik heb toch geen eetlust, dus waarom niet ???
Even checken op de site http://www.klia.com.my en eindelijk een verwachte aankomsttijd voor vlucht MH0017 zoals je hiernaast kunt zien.
De aankomsttijd wordt op 06.45 geschat wat inhoudt dat de vlucht voorspoedig verloopt; geen zware stormen waar omheen moet worden gevlogen of iets dergelijks.
20.00
Demi heeft daarstraks slechts een half stokbroodje op. Ze is niet echt lekker maar heeft vanmorgen en vanmiddag gewoon goed gegeten, dus hoefde ze nu niet te eten van mij.
Demi is net lekker in bad gestopt en d'r haartjes zijn weer mooi gewassen en gekamt als een echt prinsesje. Mike ligt op bed op Petra's plaats TV te kijken. Ik weet nog niet wat ik ga doen, ik denk maar een beetje websites bouwen, m'n logging voor vandaag is klaar. Meer valt er niet te vertellen.