08.10
Vannacht een goede nacht gehad. Demi en Mike waren om 20.00 naar bed gegaan en ik om 23.30. Vanochtend om 06.45 werd Demi wakker.
Na het douchen was ik de kinderen aan het aankleden en ging de telefoon. Het was PEETJE.
Ze hebben een goede vlucht gehad en zijn daar inderdaad rond middernacht onze tijd geland. Ze hebben toen 5-6 uur geslapen in hun hotel en na het ontbijt belde ze even op om dit door te geven. Jammer was dat tante Marian, tante Marijke en haar vriend de rij voor Peetje zaten en Peetje dus alleen schuinachter zat. De stoel naas Peet was vrij dus Marian kwam haar met tijden vergezellen. Nu is het daar 15.00 uur dus men moet zich nog 9 uur vermaken voordat het vliegtuig naar Adelaide (AustraliŽ) vertrekt.
Ter aanvulling van dit logboek zie plaatje hieronder.
Nu ga ik de tanden poetsen van de kids want zij hebben het ontbijt inmiddels op (Mike magere yoghurt en Demi halve boterham pasta). Daarna ga ik werken op de zaak in de spoorstraat.
 
13.30
De kinderen zijn weer van school opgehaald. Demi zit alleen te kleuren, TV te kijken en ook is ze nog ketting voor mij aan het maken.
En op school heeft ze al een mooie tekening voor mij gemaakt zoals hieronder is te zien. Erg duidelijk is het niet nadat het is ingescaned, maar het gaat om het idee ;-)


** Klik op tekening om te vergroten **

Even kijken wat de planning is voor de doorvlucht naar Adelaide. Zoals je hieronder kunt zien staat het nog volgens planning om 21.45 lokale tijd.

 
16.40
Net een vertegenwoordiger over de vloer gehad en Sandra heeft gebeld hoe het ging. Ook Sandra houdt dit logboek bij zei ze. Het is immers niet alleen een website voor mijn lieve Peet om te zien hoe het hier met de kinderen gaat, maar ook voor andere om te zien hoe het met Peetje gaat.
Als het goed is is Peetje nu weer opgestegen, dus even snel checken.....

Inderdaad, Peetje zit nu weer voor 10 uur in het vliegtuig. Enfin, de eerste twee uur zitten er voor haar weer op op tijd van dit schrijven.
Ik ga nu weer stoppen want ik moet aan het eten voor de kinderen (en mijzelf) beginnen. Daarna Mike in de douche zetten, etc.
Ik ben trouwens benieuwd of Petra de auto nog heeft gewonnen. Ik zag op de internetsite van het vliegveld namelijk dat er een auto was te winnen.
En aangezien Peetje van winkelen houdt ......

20.10
De kinderen vonden het eten daarstraks heerlijk. Mike had als punt een 8,5 gegeven en Demi een 8. Niet slecht voor een eerste keer in maanden (of was het al jaren - shame) weer eens koken. En dat voor jungle paste met gehakt, groenten en een of ander mixsausje wat je met water moest aanmengen. Ik wilde er een foto van maken maar Petra heeft het nieuwe fototoestel mee en het oude fototoestel doet het niet meer. Ik heb met mijn GSM een foto genomen maar heb deze nog nooit op mijn computer aangesloten dus dat moet ik van de week nog uitzoeken. Foto's volgen dus nog. Oma Ria was langsgeweest tijdens het eten dus kon gelijk meehelpen de kinderen te voederen.

Demi ligt nu een klein half uurtje op bed. Na 100 x naar boven te hebben geroepen "TRUSTEN", "TOT MORGEN", "OUDOE", etc. heb ik haar niet meer gehoord. De meeste van jullie zegt dit niets, maar Petra zal het wel herkennen. Mike ligt hier op de bank TV te kijken (Deal or no deal) en ik wilde nog even snel kijken op het vliegveld van Adelaide.
Na wat googlen kom je vanzelf op de internetsite van het vliegveld uit. Via deze link kan je het vluchtnummer intikken en de status volgen, wat ik zoals hieronder te zien is dus ook heb gedaan.

De verwachte aankomsttijd is dus 6.58 lokale tijd. Met een tijdverschil van 8 en een halve uur t.o.v. Nederland houd dat dus in dat dat vanavond rond 22.30 Nederlandste tijd zal zijn; dus over iets meer dan 2 uurtjes.

22.10
Nog even checken of er al vertraging is, maar tot mijn verbazing zijn ze al geland zoals hieronder te zien is.

Op dit moment (22.11 Nederlandse tijd) is het daar zoals je kunt zien al (of 'pas') 07.38. Dat is dus een tijdverschil van 9 uur en 49 minuten. Windows blijft je verbazen !!
Meer "Microsoft Sucks" vindt je hier.