09.10
De kinderen zijn zojuist naar school gebracht dus weer even tijd voor een update.
Vanacht hebben de kinderen en ik goed geslapen. Het alarm ging om 07.00 af en Demi werd pas om 07.30 wakker.
Sinterklaas had weer snoepgoed in de schoenen gestrooid dus het was weer lekker feest voor de kinderen vanochtend met chocoladepopje en chocolademuntstuk .

Ik kwam vanochtend tot de ontdekking dat ik 2 kilo kwijt was, ondanks de 6 pilsjes van gisterenavond ;-)

Demi en Mike willen al 2 dagen geen ontbijt hebben (willen ze nooit ;-)  ) maar van mij MOET Demi in ieder geval een halve boterham eten en Mike vanochtend 2 peperkoeken.
Dit eten ze dan ook netjes op als papa dat vraagt.

Vanacht om 23.55 Nederlandse tijd nog even getelefoneerd met Petra. Ze waren net aangekomen bij haar vader in Adelaide, wat 20 minuten rijden was met de auto vanaf het vliegveld. De vlucht was goed gegaan maar men was wel moe. Petra zou later die dag (daar is het immers middag) nog de internetsite bekijken en een berichtje plaatsen aan iedereen. Dit zie je dan ook terug in het gastenboek.
Ze heeft al wel in MaleisiŽ een nieuw mobieltje gekocht en een pedicure / gezichtsbehandeling ondergaan. Blijkbaar kon ze die wel gebruiken na die reis ;-)

Als je Petra trouwens een mailtje wilt sturen dan kan dat ook. Dat kan je doen op petra@aperfectpool.nl want die mail kan ze daar lezen. Petra zit natuurlijk niet elke dag op de computer want ze zijn ook wel eens wat dagen weg, maar als je hierheen een mailtje stuurt dan komt dat aan. 

Mijn koffie is nu op en nu ga ik weer even naar de zaak. Ik moet namelijk 2 zendingen inpakken en vervolgens afgeven bij DHL, zodat de klanten die morgen hoogstwaarschijnlijk ontvangen.

14.45

Demi heeft vanmiddag lekker gekeken naar de musical van K3 - de 3 biggetjes.
Voordat ze heeft gegeten hebben we met Peet ge-msn-t. Peetje heeft ons kunnen zien want onze webcamera werkte. Die van haar vader werkte niet, dus wij konden Peetje niet zien. Wel hebben we met VOIP gewoon met de computer getelefoneerd zeg maar. We hebben dus veel kunnen vragen en veel kunnen horen.
Het is daar 9,5 uur later, dus Petra had een half uur geleden een SMS gestuurd dat ze ging slapen. 23.45 is een record voor Petra !! Gefeliciteerd !!
Dingen die me zijn bijgebleven die Petra had verteld waren:
- De huizen in AustraliŽ zijn heel anders dan in Nederland. Gelukkig waren de huizen in Nederland knusser zodat ze geen behoefte had daar te blijven.
- Morgen komt er 20 man op diner omdat heel de familie Petra en haar tantes wil ontmoeten.
- Ze heeft helemaal niet hoeven huilen bij aankomst. Haar vader Peter daarentegen wel.
Ook hebben Mike, Demi en ik een kaartje gekregen van Peet. De mijne heb ik geopend en gescand (zie onder), die van de kinderen heb ik nog niet geopend want dat mogen ze zelf doen als ze uit school komen.

  

 

18.25
Vanochtend nog een pakje afgegeven bij DHL en toen zag ik aan de overkant de Karwei zitten. Opeens bedacht ik me dat er al meer dan 1,5 jaar 2 stuks wandcontactdozen in de keuken moeten worden gemaakt. De inbouwdozen zitten er al lang maar de stopcontacten moesten er nog in. Ik weet niet hoe lang het nog duurt voor ik het ga maken, maar de spullen heb ik er nu voor in huis ;-)

De kinderen hebben net pannekoeken gegeten.
Franske heeft meegegeten en wordt om 19.00 door moeder Sien opgehaald.

Ik eet straks wel na 20.00 als de kinderen op bed liggen. Een boterham of broodje bapao, ik weet het nog niet.
De kinderen waren heel blij met de kaart van mama want ze vonden het zo een mooie kaart. Ik heb ze ingescand voor het nageslacht.

 
 

 

19.55
Kinderen liggen nu op bed. Ik heb nog het verjaardagskaartje gescand wat Mike gisteren had gekregen. Het is een zwemfeestje en Mike zit met z'n arm in het gips.
Drie dagen voor het feestje moet hij naar het ziekenhuis en mag het gips er misschien af. Hij moet nog wel rustig doen dan maar misschien mag/kan hij al zwemmen dan. Ik zal Peetje eens om advies vragen. Bij deze Peet, kan het dan of moet ik gewoon afwachten wat ze in het ziekenhuis zeggen ?. Ik weet tevens niet hoe laat Demi morgen moet zwemmen dus dat moet ik ook nog even uit zien te zoeken. Zal nu maar eens gaan eten want nu begin ik toch wel honger te krijgen.