11.35
De kinderen waren vanochtend om 06.50 wakker. Daarna waren ze erg vervelend, dus ik ben om 07.10 maar onder de douche gesprongen en we zaten om 07.30 al beneden.
Het had zo blijkbaar moeten zijn want Petra was online en dus hebben we met z'n vieren kunnen praten en heeft Peet ons kunnen zien.
Vandaag kreeg men 20 man op visite voor een grootse BBQ-feest.
Mjammie. Jammer dat Peet niet van vlees houdt en ik wel ;-)
Ook heeft Petra vandaag de eerste foto's opgestuurd welke ik hieronder heb weergegeven. Dit zijn enkel foto's van de dag dat ze in MaleisiŽ zaten.

 

20.25
De kinderen zitten nu op de bank TV te kijken en ik wilde nog even snel een update doen.

Zoals hiernaast te zien is er vandaag weer een bekeuring binnengekomen.
Dat is nummer 2 in 2 weken tijd. Deze is wel heel zielig zeg, boete voor 126 km/uur. Gelukkig valt de boete mee, maar het blijft vergooid geld.

Vrijdagmiddag is Demi altijd vrij en Mike moet wel gewoon tot 15.30 naar school. Daarom heeft Demi om 12.00 vriendin Leonie mee naar huis mogen nemen en die heeft hier gegeten en tot 15.00 gespeeld. Ik heb ze huibkes te eten gegeven  zodat ze weer een jaar beschermd zijn tegen gekte. Voor diegenen die niet weten wat huibkes zijn heb ik hieronder een foto geplaatst.
 


 

Ik was heel de middag dus vergezeld tussen twee kleine dames die het ene verkleedpak na het andere aan het passen waren.

Om 16.30 hebben we Demi bij zwembad de Stok afgezet (lees: omgekleed en bij zwemleraar achtergelaten) en zijn Mike en ik even naar de driving range van golfbaan de Stok gegaan.

Mike heeft daar z'n eerste golfballen geslagen en het ging vrij goed al had hij maar 1 hand om te slaan omdat zijn andere hand in het gips zat.
We konden maar 30 minuten golfen want toen moesten we weer naar het zwembad toe om Demi af te drogen en aan te kleden.

Daarna zijn we bij oma en opa de Both gaan eten; frietjes met kippenpootjes en varkenshaasje (of zoiets). Nog een toetje en bakje koffie na zodat we rond 20.00 weer thuis waren. Ik voelde me niet helemaal lekker en wilde lekker thuis zijn.

Ma had nog een zak huibkes meegegeven omdat ze dacht dat ik daar toch niet aan zou denken en wij anders gek zouden worden. Nu smaken huibkes altijd erg goed dus eten we deze morgen weer lekker op.

De planning is om rond 21.00 met Demi en Mike naar bed te gaan zodat we nog even met z'n drieŽn TV kunnen kijken vanuit bed. Mike wilde graag "Family Guy" kijken op "Commedy Central". Ik ken het niet, maar Mike zegt dat het leuk is, dus dan proberen we het maar.

 

Naast de bekeuring was er nog meer post binnengekomen vandaag, waaronder het inschrijfformulier waar Petra al een week op zat te wachten.

Petra wilt namelijk altijd al in het ziekenhuis werken en heeft daar ook een vooropleiding voor gedaan waar ze haar diploma voor heeft gehaald.

Haar vervolgstudie heeft ze destijds afgebroken omdat we samen woonden maar ik nog bezig was met mijn HTS opleiding en toen hebben we besloten dat zij stopte met school om het inkomen te verdienen zolang ik op school zat.

Nu is de moeder van Mike z'n vriend Xander de Bie begonnen met deze opleiding (deels opleiding, deels praktijk) en vandaar dat Petra erover is gaan denken om hiermee te beginnen.
 
Nu heeft Petra speciaal voor de vakantie een reisdocument opgehaald en medicijnen voor het geval ze last krijg van migraine, kom ik dit vandaag in mijn kast tegen. Da's nu weer Peetje ;-)
En daarom hou ik zo van haar ;-)

En ook hou ik zo van haar om de volgende termen (sommige van jullie herkennen dit, andere zegt het niets):

- De 'K'
- Testikels
- Zoogvis
- Metereologisch instituut
- Spygieater