12.55
Zojuist heb ik Petra aan de telefoon gehad. De computer van haar vader werkt momenteel (weer) niet meer, dus we moeten nu telefonisch contact onderhouden. Een paar uur geleden hebben ze met z'n allen met de boot gevaren en de dolfijnen (3 stuks) gezien. Het was erg mooi maar ook heel erg koud. Petra heeft een winterjas moeten lenen voor de kou.
Bij terugkomst bij de parkeerterrein hadden beide auto's van Peter een bekeuring gekregen omdat ze 20 minuten te laat terug waren bij bij de parkeerterrein. Ik geloof een penalty van 60 dollar voor 2 auto's.

Ik heb ook wat foto's ontvangen van de BBQ bij Peter in de schuur van enkele dagen geleden. Zie hieronder de foto's.
Als je op een foto klikt worden ze vergroot.


Let op de foto aan de wand ;-)

 

Het toetje

Het toetje ingezoomd

Het toetje nog verder ingezoomd.

 

15.15
Mike is weer thuisgebracht door oma. Na het overhoren van zijn proefwerk voor aanstaande donderdag mocht hij weer buiten gaan spelen van me. Demi is wederom de 3 biggetjes van K3 aan het kijken. Oja, de eerste strijk is ook weer teruggebracht door ma. Wassen doe ik zelf maar strijken doet ma.

Dinsdag 6 november 21.10 toegevoegd:
Dennis is rond 17.00 langsgekomen. We hebben het restant van de Chili Con Carne van de dag ervoor opgegeten en wat ovenstokbrood erbij gebakken. Daarna hebben we weer een film gekeken genaamd 'Sunshine'. Meer over deze film vindt je hier.