Dinsdag 6 november 16.05
Nu pas kom ik eraan toe om een logging van 5 november te maken omdat deze 5e november een erg drukke dag voor mij was zoals je hieronder kunt lezen.

De kinderen waren zoals gewend erg vroeg op (rond 06.45) dus douchen, aankleden, kinderen aankleden, eten maken, school brengen en vervolgens naar de zaak in de Spoorstraat toe. Daar heb ik heel de ochtend gewerkt zodat ik nog net op tijd om 12.00 terug was om de kinderen weer van school op te halen.

Tussendoor heb ik Petra nog wel gesproken. Ze is deze 5e november namelijk met Sandy (Peter zijn toekomstige echtgenoot) om kleding voor Petra geweest voor het komende huwelijksfeest op 24 november.

Petra heeft de kleding van Peter gekregen en het is een bruin/beigeachtige broek, een witte bloushe en -jawel- een cowboyhoed geworden. Petra moest er zelf om lachen toen ze het zei, maar ze zei dat het heel erg leuk stond en we zullen het later aan de foto's wel zelf kunnen beoordelen. Haar pa was trots op haar way-of-looking.

Om alvast een idee te krijgen van hoe Petra er als een cowgirl uit komt te zien is de foto hiernaast geplaatst. Ik ben benieuwd !

Tussen de middag de kinderen weer eten gegeven en om 13.00 weer op school afgezet. Mark kwam rond 13.15 bij mij langs en we zijn tot 15.15 bezig geweest een spa uit te zoeken welke Mark en Bianca willen aanschaffen voor in hun (achter)tuin. Ik heb Mark vervolgens naar buiten gewerkt omdat ik immers om 15.30 weer op school moet staan omdat de schoolbel dan het einde van de schooldag weer aangeeft.

Zoals bijna gewoonlijk wil Demi niet bij andere kindjes spelen maar moeten de kinderen altijd maar bij Demi komen spelen. Zo was het vandaag de beurt aan Jelle Braat; hieronder naast Demi op de bank.

Rond 17.00 kwamen Arjan, Sandra, Ference en de honden op visite. Sandra had een lekker maaltje klaargemaakt. Kijk maar eens goed op de foto hieronder wat er allemaal te eten was: aardappelen, maiskolf, fricandeau, ...... Het smaakte voortreffelijk !
(De door mij gemaakte -maar door Arjan meegenomen- champignonsaus maakte het geheel compleet.)


Toen de kinderen om 20.00 inmiddels op bed lagen hebben we de kaarten uit de kast getrokken en hebben we de hele avond (tot 00.00) gekaart.
Rond 22.30 hadden we trouwens nog met Petra gesproken; zo kon Sandra persoonlijk tegen Petra vertellen dat ze hoogstwaarschijnlijk volgende zomer toch nog met ons mee op vakantie gaan naar Zuid-Frankrijk. Iets waar Petra niet op had gerekend en blij door was verrast.
Omdat we Petra toch wel hadden gemist bij het kaarten hebben we het inmiddels voor ons legendarische "Petra time"-moment gesimuleerd.
Zo was Petra toch nog een beetje bij ons aanwezig.
 

Zoals hieronder te zien zie je wel weer wie er de winnaar is. Eindscore A 70, C 125, S 82.