20.15
De kinderen waren weer om 06.45 wakker, dus bereidt je er maar op voor Peet dat ze voortaan een kwartier eerder uit bed komen dan voordat je op vakantie ging. Misschien heeft het met het verzetten van de klok van laatst van doen, ik zou het niet weten.

Ik had grote plannen vandaag om het caviahok te doen en te dweilen, etc. maar ik ben er niet aan toe gekomen. Vanochtend belde een klant op die met spoed skimmers, wanddoorvoeren en inlaten moest hebben dus ben ik vanochtend toch weer naar de zaak gereden om hem het een en ander te kunnen verkopen. Daarna even snel boodschappen doen voor vandaag en toen was de ochtend weer voorbij.
 

Vanmiddag heb ik weer even een half uurtje / uurtje met Petra gechat. De internetlijn bij haar vader was weer gemaakt, dus het kon weer.

Ze had echt behoefte aan te chatten omdat ze heel veel had gehuild.

Ze is vandaag namelijk naar een dierentuin geweest en alle foto's die ze heeft genomen zijn waarschijnlijk verloren gegaan omdat de SD-kaart van het fototoestel foutmeldingen gaf in de trent van "SD kaart kadoekie".

Haar tantes (Marian / Marijke) hebben gelukkig ook foto's genomen dus er komen nog wel enige foto's deze kant op, maar niet die Petra genomen had. In de dierentuin zelf heeft Petra 2 foto's gekocht welke je hieronder kunt zien. 1 zonder en 1 met haar (biologische) vader.

 

Deze dag was de mooiste dag van de vakantie tot nu toe zei Petra. Het was een echte koalabeer en hij was zo lief en hij was zo onbeschrijflijk zacht. Petra moest wel een speciaal vest aan omdat de nagels van de koala heel erg scherp zijn.
Ook kon je in dit park gewoon de kangaroo's voeren zoals wij hier in Nederland de eenden voeren. Ook die schijnen heel zacht aan te voelen.
 
In de middagpauze kwam Demi met een verjaardagskaartje thuis. Nu hebben zowel Mike als Demi volgende week vrijdag een verjaardagsfeestje te vieren.

 
Na school heeft Demi Anica mee naar huis genomen. Ze vroeg of ze mocht blijven eten en ik vond het prima. Het was net als vorige week junglepasta met gehakt en groenten. De kinderen hadden duidelijk lekker gegeten zoals hieronder te zien.
De kinderen zijn daarstraks weer in bad geweest en liggen nu op bed.