10.55
06.45.... je raadt het al.... kinderen wakker. Ik zat dus al weer om 07.15 beneden en het toeval wil dat Petra weer online was. Het was daar lekker weer want Peet zal in d'r bikini achter de webcam. Om de beurt zat men achter de computer en als men klaar was met de computer dan ging men weer buiten in het zonnetje liggen bakken.

Demi zou deze morgen naar het Appeltje gaan in Bergen op Zoom. Dat is een speeltuin in de bossen. Omdat het echter zo slecht weer was is het uitje afgelast en staat volgende week woensdag als tweede datum gepland om het te proberen. Ik heb de afgelopen 1,5 uur de cavia's verschoond, gestofzuigd, gedweild, troep geruimd, etc.

Ik heb trouwens nog wel wat foto's binnen gekregen van AustraliŽ zoals je hieronder kunt zien. Het zijn foto's van de BBQ bij Peter thuis en foto's van de dierentuin van gisteren.

18.32
Vanmiddag is ons ma gezellig een bakje koffie komen drinken en verder heb ik nog gewerkt vanachter de computer en nog het een en ander opgeruimd hier in de woonkamer. Ik heb een nieuwe stereotoren gekocht dus ik moest weer draden wegwerken, 5 luidsprekers aansluiten, etc.
De kinderen hebben om 17.30 pannenkoeken gegeten (Demi maar 1 en Mike maar 2) en ik heb een bakje satť gegeten met 4 droge boterhammen.

In de loop van de middag waren er nog wat foto's binnengekomen vanuit AustraliŽ. Het is vrij divers: aankomst op vliegveld Adelaide waar Petra haar vader voor het eerst omhelsde, foto's van de BBQ bij haar pa, foto's van de dolfijnentocht in het ijskoude buitenweer, foto's van dierentuin... kijk zelf maar.
 
Petra gaf aan dat ze morgen vertrekken met de auto richting Andrea haar huis. Dat is 2 dagen rijden wat dus inhoud dat ik haar misschien ook 2 dagen niet zal horen. Mogelijk dat er onderweg geen telefoonverbinding is. Wel hebben ze zo ik begrepen heb een "Flying doctor" radio aan boord van de auto's dat als er iets mocht gebeuren ze altijd nog een traumahelikopter kunnen oproepen. Deze trip houdt ook in dat ze 2 nachten buiten in de middle of nowhere in tenten zullen gaan kamperen. Een hele belevenis zou ik zo zeggen, maar ik ben blij dat ik lekker in mijn warme bedje lig zonder allerlei geritsel om me heen ;-)