17.30
06.45.... je raadt het al.......
Nee !!!! Niet vandaag !!!!
Vandaag was het feest want de kinderen waren pas om 07.15 wakker !
Ook de pieten waren vannacht weer langs geweest, dus 's morgens weer lekker chocolade en taaitaai als ontbijt (en uiteraard ook nog boterham).

Vandaag het ik Petra niet gehoord en ik zal haar ook niet horen omdat ze op een tweedaagse autotrip is richting haar zus Andrea. Ze gaan met 2 auto's door de woestijn en zullen daar ook 2 nachten kamperen. Ik wens Petra een goede nachtrust toe ;-)
Ik had 1 SMS-je gekregen waarin ze zei dat ze aan het rijden waren en of ik haar succes wilde wensen voor de nacht ;-)
Zal wel een hele belevenis zijn zo in de middle of nowhere kamperen op een bedje en een tentje over je heen. Niet op een camping of zo, maar gewoon onder elkaar in de wildernis. Ook kampvuurtje maken en daar je vlees boven maken, etc.....
 

19.45
Demi is weer in bad geweest en ligt lekker op d'r bedje. Mike zit hier achter me op de laptop youtube.com filmpjes te kijken. Hij is helemaal bezig met voiceover filmpjes zoals deze.

Mike heeft een paar punten teruggekregen. Ik heb de 1e pagina's ingescand en hieronder weergegeven.

Hij had een 6+ gehaald voor z'n proefwerk over paddestoelen / schimmels / etc. (hetgeen ik elke dag met hem heb geleerd de afgelopen week) en een 7,5 voor taal (hetgeen hij in de klas heeft gedaan). Minder is dat hij een 4,5 heeft gehaald voor rekenen en rekenen is normaliter z'n beste vak.
 
Ook ben ik tussen de middag opgebeld door Mike z'n juffrouw of ik vanwege Mike z'n gedrag om 15.30 even bij haar wilde langskomen.
De juffrouw gaf aan dat Mike z'n gedrag t.o.v. zijn twee juffrouws vooruit is gegaan, maar t.o.v. de andere leerlingen wordt het minder. Er zouden al ouders bij de juffrouw hebben geklaagd over de woorden die hij zijn klasgenootjes toewenst. Met name de meisjes uit de klas worden gepest door Mike. Ook de juffrouw hoort soms wat taalgebruik van Mike wat niet voor herhaling vatbaar is. De juffrouw en ik hebben Mike hier goed over aangesproken en we zullen dit de komende weken even volgen. Voor straf mocht Mike vanmiddag niet buiten spelen of met een vriendje bij ons binnen spelen.
 

Vanmiddag zijn de cadeautjes die Petra voor de kinderen had opgestuurd aangekomen. Ze waren er erg blij mee zoals je ziet. Ik heb helaas geen vrolijke foto van Mike want die was aan het huilen omdat hij niet buiten mocht spelen.


Omdat ik vandaag niet heb gechat met Petra had ik wat extra tijd en ben fanatiek aan de slag gegaan in de Italiaanse keuken. 
Hieronder les 1: Hoe een pizza te maken in 3 stappen.