Zondag 11 november 16.15.
Nu pas tijd om de logging van vrijdag te maken, al valt er niet zoveel te vertellen over deze dag.

Kinderen waren 's ochtends wakker en het dagelijkse ritueel volgde....
Douchen, aankleden, kinderen aankleden, ontbijt voor iedereen maken, Demi naar school brengen, Demi van school ophalen, kinderen eten geven tussen de middag, etc. Tussendoor poetsen en klanten die bellen....
Om 16.30 had ik met m'n moeder afgesproken bij zwembad de Stok en heb ik haar laten zien waar je Demi moet omkleden voor het zwemmen en waar je kunt wachten / kijken tot ze klaar is. Toen ben ik weggereden en heb ik ons ma en Demi achtergelaten. Ons ma zou Demi na zwemles meenemen want Demi zou bij ons ma gaan slapen.
Met Mike nog even naar de zaak gereden omdat ik iets moest ophalen omdat een klant dat om 18.00 bij me zou komen ophalen.  en toen ik weer wilde wegrijden bij de zaak deed de auto het niet meer. Gelukkig was het koopavond en aan de overkant van mijn magazijn / kantoor zit een autozaak (Wim Verhoeven). Die was zo vriendelijk om mijn accu weer te starten. Blijkbaar was die 3 minuten te lang en was de accu gelijk leeg. Maandagmorgen moet ik even langs en meet hij hem door want waarschijnlijk is hij ver versleten.
Ik had Petra nog gesproken en ze waren eind van de dag gearriveerd bij Andrea. Daar hadden ze gelijk een feest want Phillip was jarig. Achteraf (zondag) had ik van Petra gehoord dat het feest om 23.00 was afgelopen en iedereen al weer naar bed was. Ik weet niet wat dat is daar in Australie, maar toch iets anders dan in Nederland ;-) De trip daarheen was erg leuk en spannend. 's Avonds bij een kampvuur je eten op het vuur warm maken en spiezen met marshmallows boven het vuur hangen. Minder was dat er geen toiletten waren en je dus in je blote kont in de woestijn (nacht 1) of in de bossen (nacht 2) je behoeft moest doen. Petra heeft nu dus ook weer een blaasontsteking te pakken. Ook erg waren de velen vliegen die er waren. Uiteindelijk had Petra dus zo een rimboemuts op met gaas ervoor. Foto's volgen... we zijn benieuwd.
Mike en ik hadden 's avonds een verwenavondje. We hadden toastjes gehaald en gingen een steengoede film kijken : "The Bourne Ultimatum". Mike was echter tijdens de film in slaap gevallen. Maakt dus niet uit of je met hem naar de bioscoop ga of thuis kijkt, slapen doet hij toch wel ;-)
Meer info over de film (deel 3 in de serie al) vindt je hier.