Zondag 11 november 14.50.
Nu pas tijd om de logging van zaterdag te maken, al valt er niet zoveel te vertellen over deze dag.

Demi had de nacht van vrijdag op zaterdag namelijk bij oma geslapen en Mike werd rond 07.00 wakker. Hij heeft tot een uur of 09.00 in bed TV gekeken en toen zijn Mike en ik uit bed gegaan. Zoals ik zaterdagmorgen meestal doe (zaterdagochtendkrantje BNDESTEM, boterhammetje met scrambled eggs en bakje koffie) heb ik vandaag ook gedaan.
Eindelijk vanmiddag de nieuwe home cinema set aangesloten zoals het hoort en de hele berg aan draden weten weg te werken achter de muur en van de grond af. Een hele klus omdat er behoorlijk wat kabels komen te liggen (o.a. 6 boxen, DVD speler, Decoder, WII console, MP3/IPOD apparaatje, digitaal fotolijst, etc.). Het resultaat is gedeeltelijk in de foto's onderaan deze pagina te zien. Tussendoor nog wat klanten geholpen, want zaken gaan ook door he !.

Mike werk om 14.00 door Sien en Frans opgehaald omdat ze ons telefoonnummer kwijt waren en dus niet konden bellen.
Ze moesten wat boodschappen doen en dan gingen ze bij Franske spelen. Ik had Mike gevraagd om rond 17.15 thuis te zijn want rond 17.00 zou Dennis komen eten en dan moest Mike ook thuis eten. Echter, rond 16.30 belde Mike op of hij met Franske en zijn ouders naar Skidome mocht. Omdat hij nog met z'n gebroken pols zit kon hij niet skiŽn zoals Franske, maar kon hij wel sleeŽn. Ik vond het prima maar hij moest wel even thuis z'n winterkleren ophalen voordat ze naar Skidome gingen.
Eigenlijk zou oma Demi komen terugbrengen en zou Mike deze avond bij oma gaan slapen, maar nu mocht Demi dus nog een nachtje blijven slapen. Oma blij, Demi blij, Mike blij en ik blij.... wat wil je nog meer ? (Behalve weer eens een Peetje in bed ;-)   )

Vorige week had Dennis chili con carne gemaakt. Vandaag was het mijn beurt.
Ik had gekozen voor Burrito's.

Aangezien we maar met z'n tweeŽn waren hadden we dus lekker veel van dit spul.

Het smaakte voortreffelijk !

 Zo... nu eerst een Bavaria (al was het Brand !).

 

Dennis had wat films gedownload want we zouden weer film gaan kijken.

Omdat we om 18.30 al klaar waren met eten en het nog te vroeg vonden om al film(s) te gaan kijken hebben we de WII maar eens aangesloten.

We hebben gegolfd en gebowld dus we hadden beiden genoeg spierpijn rond 20.00.

American gangster is en misdaadfilm met Denzel Washington and Russell Crowe gebaseerd op waargebeurd verhaal.
De film duurde erg lang (bijna 2,5 uur) en ik vond hem enigzins tegenvallen. Wel de moeite om te kijken, maar niet super.
Zeker niet nadat je eerst Resident Evil Extinction hebt gezien. Het is al deel 3 van de serie, maar misschien wel de beste van de 3 !