14.30
Demi was slapen bij oma en Mike was zo moe van Skidome gisteren (hij was ook pas om 22.10 thuis) dat hij vanochtend pas rond 09.00 wakker werd. Eindelijk weer lekker uit kunnen slapen dus.
Minder fijn was dat ik deze nacht om 02.30 wakker werd gebeld door de buurman. Lauw wel te verstaan, niet Maurice.


Lauw had (weer) genoeg gezopen en belde me op of ik zin had om een taxi te nemen en te gaan stappen in Antwerpen.

Aangezien ik nu al mijn 10 vingers weer heb (insiders weten wat ik bedoel ;-)   ) zou ik het op zich wel kunnen doen.

Ik ben deze keer verstandig geweest en heb het maar niet gedaan (kon ook niet want Mike was dan alleen thuis en onze bekeuringschrijver Trees wilde niet oppassen want die ging naar bed).
Vanochtend van pakweg 10.00 tot 10.30 nog even kunnen chatten met Petra, maar helaas werkte de webcamera bij Andrea niet. Elke keer als de camera aangaat dan slaat de computer vast. Wat een techneuten / technieken daar in AustraliŽ zeg.
Blijkbaar gaat het tussen de zussen Marian en Marijke (de twee tantes van Petra) niet zo goed want tante Marijke heeft samen met haar vriend Herman besloten zo snel mogelijk terug te gaan naar Nederland. Wat er precies gaande is weet Petra niet en daar bemoeid ze zich ook niet mee. Petra kan met beide tantes goed opschieten en vindt het dan ook jammer dat het zo loopt.
Dat houdt dus wel in dat Petra over een 2-2,5 week alleen terug naar Nederland moet vliegen want eigenlijk zou Herman met Petra terugvliegen. Was wel een stuk gezelliger / veiliger geweest natuurlijk om met z'n tweeŽn te vliegen. Enfin.... nu komt Peetje alleen.
Andrea heeft nog wat foto's toegestuurd van deze zondag in AustraliŽ. Andrea en Phillip zijn net verhuisd en dit is ook voor hun een van de eerste keren dat ze in hun tuin kunnen genieten van het zwembad. Het is nu rond de 30 graden daar zei Peet.

 
Mike zit nu met Xander computerspelletjes te spelen. Over een uurtje of wat gaan wij Demi bij oma ophalen en dan gaan we naar Arjan en Sandra een kippetje uit de oven eten. Mjammie.