20.00
Demi slaapt al en Mike zit nog te computeren. Als deze pagina af is dan schop ik hem naar bed (figuurlijk wel te verstaan) en dan ga ik eten. Mike en Demi hebben namelijk de restant pannenkoeken op en toen ik wilde gaan eten kwam oma langs om naar ons te kijken en de strijk mee te nemen. Ik heb dus nog niets gegeten.

De kids waren om 07.00 wakker en na de dagelijkse activiteiten om 08.30 weer op school. Omdat ik vorige week al naar de accountant had gemoeten maar niet aan toe was gekomen belde ik hem nu op of het goed was dat ik nu naar Breda kwam zodat we het een en ander konden inregelen. Dit schikte.
10 minuten later moest ik hem echter al bellen om te zeggen of ik niet wist of ik nog wel kwam omdat de auto niet startte. Aangezien hij vrijdag al problemen had en er toen al een automonteur langs was gekomen was mij al verteld dat de accu waarschijnlijk het loodje had gelegd. Service om u tegen te zeggen, want de eigenaar van Verhoeven auto's (Wim Verhoeven) stond binnen no-time bij mij aan de deur en had er een nieuwe accu in geplaatst. Wat dit geintje me kost weet ik niet want ik krijg de factuur 'gewoon' opgestuurd. Uiteindelijk was ik dus toch nog om 10.30 in Breda en kon ik wat zaakjes inregelen / afhandelen.

Net voor 12.00 was ik weer thuis en kon ik de kinderen ophalen
van school.
Er was een kaart aangekomen die gericht was naar "Demi de Both + Colin". Ik verwacht dan eigenlijk morgen nog een kaart voor "Mike de Both + Colin", dus ik ben benieuwd. Demi was helemaal weg van de koalabeer, dus had Peet een kaartje gestuurd van een Koalabeer.
 
   
Mike had na school afgesproken met Mitchell en Demi met Jesse, dus het was weer volle bad in huize de Both.

Hieronder overigens de krant die Mitchell en Mike op school hadden gemaakt. Een punt hebben ze er niet voor gekregen, dat gaf de juffrouw aan niemand. De krant was echter zo groot dat ik hem niet kon inscannen maar dat ik er een foto van moest maken. Maar er zijn meer wegen die naar Rome leiden zie je wel.

Verder had ik vandaag nog even met Petra gechat, maar weinig spectaculair nieuws. Het schijnt niet zo makkelijk te zijn voor haar tante om haar vliegticket om te laten zetten naar een eerdere vlucht dus misschien blijven ze toch nog. Ik snap het allemaal niet meer hoor. Verder hadden zowel Sandra als Petra haar moeder nog naar Petra gebeld om te vragen of alles naar haar zin ging en had Sandra dus in dat gesprek verklapt dat ik Petra het weekend na terugkomst wilde verrassen met een avondje gourmetten met Arjan en Sandra. Sandra bedankt !
Oja, Petra is vandaag uit eten geweest bij "Lavington Panthers". Wil je er het fijne van proeven klik dan hier.