20.00
07.00, je raadt het al....
Uiteindelijk om 08.30 kinderen naar school gebracht en nog wat gewerkt. Het wordt toch weer druk met aanvragen. Ook nog tussendoor wat boodschappen gehaald want John zou vanavond komen eten en ik zou lasagna klaarmaken. Net toen ik echter met het eten wilde beginnen om 17.00 (want hij zou er rond 18.00 zijn) belde hij op dat er geen treinen rijden van Rotterdam naar Roosendaal en dat men adviseert om van Rotterdam naar Utrecht, dan 's Hertogenbosch en dan Roosendaal te pakken. Dat wordt een latertje dus. Hij zou nu een frietje pakken op het perron en we hebben nu volgende week dinsdag afgesproken.

's middags ben ik met Mike naar het ziekenhuis gegaan en is zijn gips verwijderd zoals je hiernaast kunt zien. Het ging vrij vlot want we hebben maar een kwartiertje tot twintig minuten hoeven wachten voor we aan de beurt waren. Hockey moet hij nog een week of 3 mee wachten maar een zwembadfeestje van aanstaande vrijdag moet wel lukken als hij zich maar rustig houdt.

Vandaag ook weer even met Petra gechat en even gebeld maar er was weinig spannends te melden.
Ze zijn gisteren naar wat bezichtigingen geweest (waarvan je hieronder wat foto's ziet) en ze hebben lekker gerelaxed in en om het zwembad. Ja, daar is het iets warmer als hier in dit kikkerlandje.

Morgen gaan ze naar een of andere voorstelling van Ked Nelly toe of zoiets. Daarna kan ik haar lang niet chatten met haar omdat ze dan in de tuin van Sandy haar dochter gaan kamperen. Dat is schijnbaar zo een grote tuin dat ze daar met z'n allen gaan kamperen. En kamperen betekent geen computer, geen chatten. Wellicht hebben we telefonisch contact (of er moet geen bereik zijn daar).

 
 

Nu ik de laatste tijd nogal wat aan het doen ben met Photoshop gebeurd het wel eens dat je iets verkeerds aanklikt of juist express eens een onbekende functie probeerd. Nu ben ik weer wat foefjes rijker en zal jullie van deze vreugde laten meegenieten. Zie onder .......