20.00
07.00 as usual opgestaan en de kinderen naar school gebracht rond 08.30. Om 09.00 moest ik weer terug zijn op school want ik had me opgegeven om met de klas van Demi mee te gaan naar het bos nabij 't Appeltje in Bergen op Zoom.
Er waren immers te weinig ouders die mee gingen ter begeleiding van de drie kleuterklassen dus had ik me maar aangemeld om te voorkomen dat het niet door kon gaan vanwege te weinig begeleiding. Dat zou zonde zijn voor de kids.

Ik had naast Demi nog 3 andere kinderen toegewezen gekregen en daarmee moest ik door het bos lopen en op zoek gaan naar nepkabouters. Die nepkabouters hadden allemaal bordjes om hun nek met daarop opdrachten die vervuld moesten worden. Enkele opdrachten waren: een puzzel in elkaar leggen, een kastanje op een lepel leggen en dan naar overkant rennen, eikels vanaf afstand in emmer gooien. Het was perfect weer; beetje fris maar met het zonnetje zo tussen de bomen was het goed vol te houden.
Toen "mijn" groepje vooruit liep heb ik toch nog een paddestoel gevonden met daaronder 2 kaboutertjes zoals je in de foto hieronder kunt zien. Wil je meer foto's zien van deze morgen dan moet je op 1 van de 2 kabouters drukken en zie je de overige foto's.

Ik vindt het overigens een zeer mooie foto van die paddestoelen zo met zonnetje op achtergrond.

 
Vanmiddag is Demi bij Jesse gaan spelen (jawel: de eerste keer dat hier een keer niet iemand zit maar Demi zelf naar een ander kindje durft). Mike heeft buiten en hier binnen met Demi -een klasgenoot (jongen) uit Mike z'n klas- gespeeld.
Vanavond had ik lasagna gemaakt en is mijn moeder hier komen eten. Het smaakte bij iedereen wel want de schaal was op en ik kreeg van Mike zelfs een 10 ! Complimenten aan de kok !
 

Petra heb ik vanochtend maar heel even gehoord. Ze gingen vandaag weer touren dus misschien dat ik haar vanavond rond 23.00-23.30 nog hoor want dan is het bij hun weer ochtend. Ze had niet veel te vertellen, ze zal wel een ander hebben !!!
Oja, ze had gedroomd dat ze seks had met mij op een of ander grasveld, dus dat komt straks helemaal goed ;-)
Da's eigenlijk het enige dat me is bijgebleven van het telefoongesprek. ;-)