20.30
Vandaag een keer niet wakker door de kids maar om 06.55 door mijn alarm. Net de meest korte nacht die ik in weken (misschien zelfs in maanden) heb gehad en dan om 06.55 door alarm gewekt worden. Ik kon niet slapen en ging om 00.30 pas naar bed. Om 02.30 werd ik wakker en lag om 04.00 nog te peinzen. Toen maar even beneden gaan zitten om een pilsje te drinken. Om 04.30 naar bed en ik verwacht rond 05.30 in slaap te zijn gevallen met de MP3-speler op m'n kop.
En toen om 06.55 gewekt worden omdat de schilder er rond 07.30 zou zijn. Het wordt eindelijk tijd voor het halletje aan te pakken namelijk
.
De oma van Jason (klasgenootje van Demi) kwam Demi ophalen want dat had ik aan Jason zijn mama gevraagd. Ik laat immers geen vreemde mensen in mijn huis zonder dat ik zelf thuis ben. Mike is zo een grote jongen geweest dat hij Demi van school heeft opgehaald en netjes mee naar huis heeft genomen. Ze kwamen hand in hand aanlopen zonder ruzie ! Complimenten !
Hoe het er tussen de middag uit zag in huize de Both is in onderstaande foto's weergegeven.

Om 13.00 gingen de kinderen weer naar school en om 15.30 heb ik ze opgehaald. Tussendoor nog wat zaken gedaan en de tuin enigzins van onkruid en bladeren ontdaan.
Direct na school ging Mike naar Franske en is Demi vrijwel direct in slaap gevallen. Demi is namelijk al een paar dagen echt flink verkouden en ze snotterd behoorlijk wat af. Ook zit ze aan de hoestdrank.
Demi had nog wat kunstwerkjes op school gemaakt en Mike had weer een punt mee naar huis gekregen.


Het verdient geen toelichting dat dit een spin is !
Petra heb ik vandaag helemaal niet gehoord. Zowel haar telefoon als die van haar tante zijn niet te bereiken. Vermoedelijk zitten ze op een locatie waar geen gsm-ontvangst is, want ze zouden weer een nacht in de bush-bush doorbrengen omdat ze van Andrea richting de dochter van Sandy gingen touren en dit was weer een heel stuk rijden.

Zoals te zien genoten de kinderen weer heerlijk van hun eten ;-)