Zondag 18 november 20.20
Toch nog maar even een korte logging van afgelopen vrijdag. En met kort bedoel ik echt kort !

Vandaag weer allemaal vroeg op zodat de kinderen om 08.30 op school konden zijn. Bleek het studieochtend te zijn (ofwel ATV voor kinderen) voor de klassen 1 t/m 4. Dus Demi was vrij. Heel de ochtend beetje met Demi bezig geweest (o.a. gespeeld op Mike z'n kamer; iets wat normaal niet mag als Mike thuis is ;-)   ).

Rond 12.00 werd Demi opgehaald door Susan (de moeder van Demi's klasgenootje Jason) omdat Demi en Jason waren uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Hugo. Mike was tussen 12.00 en 13.00 thuis omdat die 's middags weer school had. Mike nam om 13.00 gelijk z'n zwemkleding mee omdat hij na school om 15.30 ook een verjaardagsfeestje had en wel van Xander.
Ik ben 's middags naar het 1e verjaardagsfeestje geweest van Jura, dus we hadden allemaal feest.

Deze dag Petra nog even gehoord en ze had het voor het eerst niet naar haar zin. Haar ene tante en vriend Herman hadden hun vliegtickets om laten zetten en gaan nu direct terug naar Nederland. Wat de exacte reden is weet ik niet, maar ik vindt het wel sneu voor Peet want nu moet ze alleen terugvliegen. Maar mijn meisje kan dat wel hoor ! (toch ? ? ).
Daarnaast waren ze eindelijk aangekomen bij de dochter van haar vaders toekomstige vrouw. Zowel Petra, haar tante, haar vader en haar toekomstige vrouw waren niet echt welkom. Dochterlief zei zoiets van "oh, ik dacht dat jullie morgen pas kwamen" en ze vroeg niet eens of ze iets wilden drinken of dat ze wilden douchen na die 2daagse trip of wat dan ook. Integendeel, ze ging 's middags lekker met haar vriendin winkelen en liet de rest van het gezelschap hun tent op zetten in de achtertuin tussen de geiten. Zowel Petra als tante Marian voelde zich als vee behandeld.