Zondag 18 november 20.20
Nog even de logging van zaterdag maken.
Mike, Demi en ik hebben vannacht in 1 bed geslapen. Het was een soort van pyama feestje. We zijn ook pas na 00.00 naar bed gegaan en ook pas om 09.15 uitgegaan. De kinderen waren al eerder wakker, maar hebben nog 2 uur TV in bed gekeken dus kon ik me nog een beetje omdraaien.

Deze dag Petra weer gehoord maar het ging echt niet fijn. Ze voelde zich niet welkom daar en ze overwoog om terug naar haar zus Andrea te gaan. Het is voor Andrea 3-4 uur rijden maar ze wilde met alle liefde en plezier Petra en haar tante ophalen omdat het bij haar veel gezelliger is dan bij de dochter van Sandy. Petra, Marian, pa en Sandy hebben hun tenten in de tuin af moeten breken en tientallen meters verder moeten zetten. Dit omdat er volop werkzaamheden in de tuin worden verricht en ze net daar moesten zijn.
Erg fijn natuurlijk als je weer dat er visite komt om dat dan zo te plannen ! Ook erg fijn dat ze alles voor het huwelijk van haar moeder en toekomstige man (Petra's vader dus) zou regelen en er bleek niets geregeld te zijn. Nu moeten Peter en Sandy dat allemaal nog in een paar dagen gaan regelen.
Peter en Sandy hebben daarom minder tijd te spenderen met Petra en Marian dus moeten Petra en Marian er maar samen iets van zien te maken. Dat doen ze dan ook want ze zijn samen naar het strand gegaan en ze hebben samen gelunched geloof ik.
Ik heb van Andrea nog wat foto's ontvangen van een paar dagen geleden. Ze waren naar een soort museum geweest over Ned Kelly. Dit was een soort Robin Hood maar dan in Australie. Die deed berovingen en overvallen en gaf het geld aan de arme mensen. Hij werd ook wel de Iron Man genoemd omdat hij zo een typisch ijzeren hoed droeg. Althans dat is wat ik er van begrepen heb.
 
Deze zaterdag was het de beurt aan Dennis om weer eens te koken. Hij komt van de ene kant goed weg, want Mike was vanaf 's ochtends 10.00 al bij Franske en had daar tussen de middag al gegeten en mocht 's avonds weer meeeten en daarna gingen ze weer naar Skidome. Demi was door oma de Both opgehaald om 's middags naar de intocht van sinterklaas te gaan kijken en daarna at zij bij oma. Dennis hoefde alleen maar voor mij en zichzelf te koken.

Dennis keuze was gevallen op aardappeltjes, blokjes kip met satesaus en broccoli. Het was zeer gezond maar ook zeer lekker. Smaakte echt goed !
 
Ook waren Ellis, Daniel en Robin 's avonds nog even op visite geweest.
Nadat ze rond 21.15 weggingen hebben Dennis en ik nog de film Rush Hour 3 gekeken. Rond 22.00 was Mike weer terug van Skidome.

Ook niet onbelangrijk is dat Nederland heeft gewonnen met de voetbal (niet vragen hoe, maar ze hebben gewonnen). Dat houdt dus in dat ze mee mogen doen met het EK2008 en dat dat dus weer extra omzet is voor mijn bedrijf. De eerste naamsbekendheid zal aanstaande maandag om 19.00 bij Hart van Nederland zijn. Er wordt dan gefilmd in de showroom en vermelding gemaakt worden dat de spullen te koop zijn bij de 'Alles in Oranje'-shop met vermelding naar de website uiteraard.