21.00
Vandaag heb ik er een klusdag van gemaakt. Er waren nog zoveel klusjes die echt al meer dan een jaar 'open' stonden dus ik heb me er maar eens toe gezet om er mee te beginnen. Alles verliep voorspoedig en enige resultaten hiervan zie je in onderstaande foto's.

Opschonen / opruimen dressoir.
Nu alleen nog een keer een levende plant erin zetten ;-)

Het aansluiten van de verlichting in de vitrinekastjes.
Verlichting zat er al > 2 jaar in maar werkte nog niet. Nu eindelijk wel.
   

Monteren / aansluiten van een 4-tal stopcontacten aan ene kant van de keuken. De wandcontactdozen zaten al in de muur, maar stopcontacten moesten nog worden aangesloten zodat o.a. koffiezetter van ene naar andere kant van keuken kon verhuizen en er meer ruimte bij het koken was.

Vastzetten van de bedradingen van de keuken LCD-TV.
Dit hing altijd lost te bengelen zodat je altijd in de WCD keek en tegen de kabels aan zat te hikken. Kantelen van de TV ging ook nooit makkelijk en veilig. Nu wel.
Gewoon vakwerk al zeg ik het zelf.

Zie hier het resultaat nu de koffiezetter aan deze kant weg is en tevens alles weer netjes is gepoetst.

Ook moest ik nog een condensator vervangen in de spa. Nadat ik het ding had opengeschroeft zag ik dat het probleem niet bij een condensator zat maar erger nog want een flink stuk was zwart uitgeslagen. Daar is toch een keer water bijgekomen of wat dan ook. Ik heb de foto's gemaakt en naar leverancier gestuurd, zal wel nieuw moederbord moeten worden of zo.

Ook heb ik (eindelijk) het buitenlicht achter gemaakt. Vorige week had ik de lamp voor al vervangen, nu achter...
Ook gebeurde het regelmatig dat we de rolluiken optrokken en dit te snel of hard deden waardoor het rolluik in de kap schoot en je die weer moest openschroeven om de lamel terug te schuiven in zijn profiel. Ik heb nu een systeem bedacht dat ze er nooit meer in kunnen schieten. Alle drie de rolluiken achter heb ik nu gemaakt.

Vanmiddag is Frankse hier nog komen spelen en daarna zijn ze maar bij Franske gaan spelen en voor de verandering heeft Mike daar meegegeten. Ze gingen friet halen dus Mike heeft friet met kaassoufflé op. Ik heb voor Demi en mij kipburgers gebakken en deze op een wit broodje gestopt zodat we een gezonde soort hamburger hadden.
 
Petra had het nog steeds niet naar haar zin. Ze had zich vandaag opgesloten in haar tent om even uit te huilen. Ze moesten weer de tent afbreken en weer tientallen meters verder gaan staan met hun tent. Nu staan ze tussen de geiten !!! Gelukkig beseffen haar pa en Sandy ook dat het zo niet langer kan en moeten ze dus wat gaan ondernemen. Morgen zouden ze een boottocht doen op zoek naar dolfijnen en een zeerobben eiland of zoiets.
Wel is Petra nog met Marian naar het strand geweest. Niet om te zwemmen nu want dat was veel te koud, maar gewoon om even lekker uit te waaien.
Petra vertelde me dat ze heel haar vakantie laten regelen en de hele vakantie maar op haar af heeft laten komen. Op zich maakt dat niet uit, maar ze is er nu wel achter dat ze nooit, maar dan ook nooit, meer gaat kamperen. Gelukkig maar, want ik hou er ook niet van ;-)